• head_banner_01-1

Hawa Cushion Case

Hawa Cushion Case

  • Empty Custom Round BB cushion Case

    Kosong Adat Babak BB cushion Case

    Modél No .: C01
    bubuka:
    Kantong bantal bb plastik khusus kosong sareng eunteung, spons sareng puff.
    Dijieunna tina bahan ABS, anu tiasa didaur ulang sareng ramah lingkungan.
    Desain anu tiasa dicabut, gampang dieusi.

  • Empty Black Custom Air Cushion Case

    Kosong Hideung Custom Air Cushion Case

    Modél No.: C50
    bubuka:
    Kasus bantal hawa buleud kosong sareng eunteung, spons sareng eunteung.
    Wadah sampurna pikeun yayasan cair sareng bubuk makeup.
    Merenah pikeun coplokkeun tur masang.

  • 15g Empty Custom Plastic BB Cushion Case

    15g Kosong Adat Palastik BB Cushion Case

    Modél No .: C02
    bubuka:
    15g Kosong Plastik BB Cushion Case sareng Eunteung sareng Puff.
    Wadahna sampurna pikeun krim BB, krim CC, bubuk Makeup sareng saterasna.
    Penampilan geulis, kualitas alus teuing jeung konstruksi awét.